Kreminiai biskvitai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sviestas, gritinėlės (kremui), 300 gramų
- Cukraus pudra, 200 gramų
- Kakava, saldi, 100 gramų
- Kiaušiniai, biskvitui, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 4 valgomieji šaukštai
- Krakmolas, 1 valgomasis šaukštas
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Cukrus, 0.5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
Kremui minkštą sviestą išsukite su cukrumi ir kakava . Dėkite pusvalandžiui į šaldytuvą. Atskirkit baltymą nuo trynio. Trynį išplakite su cukrumi, o baltymą iki standžių putų (kas man pirmą kart nepavyko). Trynių masę sumaišome su baltymais, suberiame miltus, krakmolą ir kepimo miltelius, viską išsukame į kepimo formą išklotą kepimo popierium ir kepame 180 laipsnių orkaitėj 12 - 15 min. Iškeptą biskvitą atvėsiname ir iš jo isspaudžiame norimo dydžio ir formelių biskvitukus. Juos perpjaunam per pusę, aptepame kremu ir uždedame kitą pusę. Skanaus
» Rašyti komentarą