Kreminis citrinų pyragas
 
                            
                Lengvai paruošiamas saldžiarūgštis pyragas
            
                Akcijos:
                    
                        Rodyti
                         akcijas
                        akcijas
                    
                     akcijas
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        ?
                            
                        
                    - Miltai, kvietiniai, ekologiški, 150 gramų
- Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
- „Dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile, 1 valgomasis šaukštas
- Sviestas, atvėsintas, 100 gramų
- Kiaušiniai, (trynys), 1 vienetas
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kiaušiniai, (tryniai), 5 vienetai
- Cukrus, 225 gramai
- „Dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile, 1 valgomasis šaukštas
- Grietinėlė, 35%, plakamoji, 75 mililitrai
- Citrinos, (sultys), 3 vienetai
- Citrinos, (žievelė), 1 vienetas
- „Dansukker“ cukraus milteliai
                    Gaminimo instrukcija:
                                            
                                                Porcijų skaičius: 6
                                        
                    - Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C. Visus pyrago pagrindui skirtus produktus sumaišykite virtuviniu kombainu ar trintuvu. Tešla turi būti vientisa. Sukrėskite ją į pyrago kepimo formą atskiriamais kraštais (24–27 cm skersmens) ir kiek paspauskite. Dėkite į orkaitę ir kepkite maždaug 20 min. 
- Išplakite kiaušinius, kiaušinių trynius ir cukrų, įmaišykite grietinėlę. Pilkite citrinų sultis ir berkite tarkuotą citrinos žievelę. Paruoštą įdarą pilkite ant pyrago pagrindo ir kepkite dar maždaug 30 – 35 min. 
- Iškeptą pyragą palikite visiškai atvėsti (geriausia šaldytuve), kad įdaras sustingtų. Prieš tiekdami, pabarstykite cukraus milteliais. 
            » Rašyti komentarą
        
        
                » Komentarai
            
            
                     
                                 
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                    