Kreminis tortas su vyšniomis

Kreminis tortas su vyšniomis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Kremui:
  • Sviesto skonio „Rama Maestro“, 375 gramai
  • Vanilinis pudingas, mes naudojome , 3 pakeliai
  • Pienas, 3 stiklinės
Papuošimui:
  • Vyšnios, ar vaisiai
  • Marmeladas, ar džemas
  • Migdolai, drožlės
Biskvitui:
  • Kiaušiniai, 6 vienetai
  • Miltai, 250 gramų
  • Cukraus pudra, 250 gramų
  • Sviesto skonio „Rama Maestro“, 50 gramų
Punšui:
  • Arbata, juodoji, stipri, 0.5 stiklinės
  • Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
  • Citrinų sultys, 0.5 vieneto
  • Alkoholis, stiprus, nebūtina, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Paruoškite biskvitą:
    Pasiruoškite apvalią kepimo formą (27 - 28 cm skersmens). Ištirpinkite "Rama" kremams ir pyragams ir palikite atvėsti. Išplakite kiaušinius su cukraus pudra, įmaišykite miltus su kepimo milteliais. Galiausiai supilkite ištirpintą ir atvėsintą margariną ir viską gerai išmaišykite.
    Ištepkite kepimo skardą "Rama" kremams ir pyragams ir pabarstykite miltais.
    Supilkite masę į kepimo formą ir kepkite 40 minučių 170°C temperatūroje.
    Atvėsusį biskvitą perpjaukite horizontaliai į dvi dalis.

  2. Paruoškite punšą: į karštą arbatą įmaišykite cukrų ir citrinos sultis. Atvėsus, įmaišykite alkoholinį gėrimą (jeigu naudojate).

  3. Paruoškite kremą:
    Nuolat maišydami, kad neprisviltų, paruoškite pudingą su pienu. Pudingas turi būti labai tirštas.
    Uždenkite ir palikite atvėsti. Kitame inde sumaišykite sviesto skonio "Rama" kremams ir pyragams. Maišydami "Rama", palaipsniui mažomis dalimis į dėkite pudingą ir maišykite, kol masė taps vientisa.

  4. Sutepkite tortą. Biskvito apatinę dalį sulaistykite puse punšo. Padenkite plonu džemo ar marmelado sluoksniu ir pertepkite puse kremo. Uždėkite antrąjį biskvito sluoksnį. Sulaistykite jo viršų likusiu punšu.
    Likusiu kremu padenkite torto šonus ir viršų. Apibarstykite tortą migdolų plokštelėmis ar smulkintais migdolais ir papuoškite vyšniomis ar kitais vaisiais.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Rama
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Ginti
2016-11-14 18:57
Labai Skanus