Kreminis tortas su vyšniomis
- Sviesto skonio „Rama Maestro“, 375 gramai
- Vanilinis pudingas, mes naudojome , 3 pakeliai
- Pienas, 3 stiklinės
- Vyšnios, ar vaisiai
- Marmeladas, ar džemas
- Migdolai, drožlės
- Kiaušiniai, 6 vienetai
- Miltai, 250 gramų
- Cukraus pudra, 250 gramų
- Sviesto skonio „Rama Maestro“, 50 gramų
- Arbata, juodoji, stipri, 0.5 stiklinės
- Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
- Citrinų sultys, 0.5 vieneto
- Alkoholis, stiprus, nebūtina, 2 valgomieji šaukštai
Paruoškite biskvitą:
Pasiruoškite apvalią kepimo formą (27 - 28 cm skersmens). Ištirpinkite "Rama" kremams ir pyragams ir palikite atvėsti. Išplakite kiaušinius su cukraus pudra, įmaišykite miltus su kepimo milteliais. Galiausiai supilkite ištirpintą ir atvėsintą margariną ir viską gerai išmaišykite.
Ištepkite kepimo skardą "Rama" kremams ir pyragams ir pabarstykite miltais.
Supilkite masę į kepimo formą ir kepkite 40 minučių 170°C temperatūroje.
Atvėsusį biskvitą perpjaukite horizontaliai į dvi dalis.Paruoškite punšą: į karštą arbatą įmaišykite cukrų ir citrinos sultis. Atvėsus, įmaišykite alkoholinį gėrimą (jeigu naudojate).
Paruoškite kremą:
Nuolat maišydami, kad neprisviltų, paruoškite pudingą su pienu. Pudingas turi būti labai tirštas.
Uždenkite ir palikite atvėsti. Kitame inde sumaišykite sviesto skonio "Rama" kremams ir pyragams. Maišydami "Rama", palaipsniui mažomis dalimis į dėkite pudingą ir maišykite, kol masė taps vientisa.Sutepkite tortą. Biskvito apatinę dalį sulaistykite puse punšo. Padenkite plonu džemo ar marmelado sluoksniu ir pertepkite puse kremo. Uždėkite antrąjį biskvito sluoksnį. Sulaistykite jo viršų likusiu punšu.
Likusiu kremu padenkite torto šonus ir viršų. Apibarstykite tortą migdolų plokštelėmis ar smulkintais migdolais ir papuoškite vyšniomis ar kitais vaisiais.
2016-11-14 18:57