Kreoliškas ryžių patiekalas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Ryžiai, 250 gramų
- Dešrelės, 500 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Pomidorai, 400 gramų
- Aitrioji paprika, 1 vienetas
- Paprika, 2 vienetai
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Sviestas, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
2 šaukštuose įkaitinto sviesto arba margarino pakepinama smulkiai supjaustytas svogūnas ir česnakas, taip pat plonais žiedeliais supjaustyti ankštiniai pipirai. Sudedami griežinėliais supjaustyti pomidorai. Viskas gerai sumaišoma. Gabaliukais supjaustytos dešrelės apkepinamos likusiame svieste ir sumaišoma su paruoštu pomidorų svogūnų padažu. Sudedami prieskoniai. Į puodą sukrečiama išvirta biri ryžių košė, ji apipilama šiuo padažu ir 15 min. orkaitėje kepama.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-08-20 22:44
arselis:
2009-03-17 18:44
skanus arselis: [
2010-05-04 17:08