Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru

Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Citrinų sultys, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Kriaušės, 3 vienetai
  • Sūris, feta, 150 gramų
  • Riešutai, graikiniai, kedro ir pan., 1 sauja
  • Mėta, lapeliai, 1 sauja
Tešlai:
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
  • Vanduo, šaltas, 100 mililitrų
  • Kvietiniai miltai, 450 gramų
  • Sviestas, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Tešla: miltus išmaišykite su druska. Miltų mišinį supilkite į krūvelę ir viduryje padarykite įdubimą. Įpilkite vandens ir sutarkuotą sviestą. Rankomis gerai išminkykite tešlą. Iškočiokite du lakštus.

  2. Stenkitės formuoti apvalius arba iškočiokite kvadratinius ir apipjaukite iki apvalios formos.

  3. Sutarkuokite arba kubeliais supjaustykite kriaušes ir feta sūrį.

  4. Ant kiekvieno tešlos lapo sudėkite kriaušes ir sūrį. Užlašinkite citrinos sulčių, įberkite riešutų ir jei norisi cukraus pagal skonį.
    Užlenkite tešlos kraštus, kad įdaras neiškristų.

  5. Šiuos krepšelius sudėkite į kepimo skardą, išklotą pergamentiniu popieriumi.
    Kepkite 200° C orkaitėje 35-40 minučių.

» Rašyti komentarą