Krevečių salotos su avokadu

Krevečių salotos su avokadu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Krevetės be kevalo, 200 gramų
  • Avokadai, prinokęs, 1 vienetas
  • Varškė, 125 gramai
  • Pomidorai, 2 vienetai
  • Agurkai, 1 vienetas
  • Ikrai, raudoni, 130 mililitrų
  • Grietinėlė, 35%, liesa arba riebi, 50 mililitrų
  • Citrinos, sultys
  • Česnakas, trinti, 2 skiltelės
Papuošimui:
  • Žalumynai
Gaminimo instrukcija:
  1. Šaldytas krevetes virti pasūdytame vandenyje 2 minutes. Išimti iš puodo ir apšlakstyti citrinų sultimis. Krevetes lygiomis dalimis padalinti į tris stiklines.

  2. Avokadą nulupti, supjaustyti gabaliukais, pridėti grietinėlės, sudėti varškę, sudėti trintą česnaką, berti druskos, pipirų ir viską maišytuvu išmaišyti. Gautą masę lygiomis dalimis padalinti į stiklines.

  3. Kubeliais supjaustyti pomidorus ir agurkus. Lygiomis dalimis sudėti sluoksnį pomidorų, tada berti agurkų kubelius.

  4. Į kiekvieną stiklinę dėti po šaukštą ikrų ir papuošti petražolių, krapų ar mėtų šakele.

    Skanaus :)

Porcijų skaičius: 3
Receptą atsiuntė: Vaiva
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Regina
2017-04-01 17:52
Jaučiu labai skanu
Angela
2016-03-27 19:57
Reikia paragauti, tada galima vertinti, ar ne?
Danguole
2016-03-12 07:41
Gerulis
Danguole
2016-03-12 07:40
Labai skaniai ir graziai atrodo.