Krevečių salotos su avokadu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Krevetės be kevalo, 200 gramų
- Avokadai, prinokęs, 1 vienetas
- Varškė, 125 gramai
- Pomidorai, 2 vienetai
- Agurkai, 1 vienetas
- Ikrai, raudoni, 130 mililitrų
- Grietinėlė, 35%, liesa arba riebi, 50 mililitrų
- Citrinos, sultys
- Česnakas, trinti, 2 skiltelės
- Žalumynai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 3
Šaldytas krevetes virti pasūdytame vandenyje 2 minutes. Išimti iš puodo ir apšlakstyti citrinų sultimis. Krevetes lygiomis dalimis padalinti į tris stiklines.
Avokadą nulupti, supjaustyti gabaliukais, pridėti grietinėlės, sudėti varškę, sudėti trintą česnaką, berti druskos, pipirų ir viską maišytuvu išmaišyti. Gautą masę lygiomis dalimis padalinti į stiklines.
Kubeliais supjaustyti pomidorus ir agurkus. Lygiomis dalimis sudėti sluoksnį pomidorų, tada berti agurkų kubelius.
Į kiekvieną stiklinę dėti po šaukštą ikrų ir papuošti petražolių, krapų ar mėtų šakele.
Skanaus :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-03-27 19:57
Reikia paragauti, tada galima vertinti, ar ne?
2016-03-12 07:41
Gerulis
2016-03-12 07:40
Labai skaniai ir graziai atrodo.
2017-04-01 17:52