Krevečių salotos su kriaušėmis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaušiniai, 300 gramų
- Ryžiai, virti, birūs, 0.5 stiklinės
- Krevetės, konservuotos, 200 gramų
- Kukurūzai, konservuoti, 80 gramų
- Paprika, konservuotos, supjaustytos gabaliukais, 80 gramų
- Citrinų sultys, 1 valgomasis šaukštas
- Petražolės, smulkintos, 2 valgomieji šaukštai
- Salotos, lapai
- Jogurtas, natūralus, 2 valgomieji šaukštai
- Majonezas, 2 valgomieji šaukštai
- Sultys, apelsinų, 2 valgomieji šaukštai
- Karis, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Citrinos, žievelė, nutarkuota, 1 arbatinis šaukštelis
- Druska
- Pipirai, juodieji
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Krevetes perpilkite šaltu vandeniu ir nusausinkite. Nuplautas ir nuluptas kriaušes supjaustykite kubeliais ir apšlakstykite citrinos sultimis. Tada sudėkite krevetes, kukurūzus, pjaustytą papriką, ryžius, smulkintas petražoles ir viską išmaišykite su kriaušėmis.
Paruoškite padažą: jogurtą sumaišykite su majonezu, citrinos žievele ir apelsino sultimis, kariu, druska ir pipirais.
Salotas užpilkite padažu, išmaišykite ir sudėkite ant nuplautų ir nusausintų salotų lapų.
» Rašyti komentarą
» Komentarai