Krevečių užkandėlė su majonezu

Krevečių užkandėlė su majonezu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Šulinėliai, 16 vienetų
  • Varškė, 200 gramų
  • Česnakas, 2 skiltelės
  • Majonezas, VILNIUS, 2 valgomieji šaukštai
  • Krevetės, 150 gramų
  • Pipirnė, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Atrinkti 16 vienetų gražiausių krevečių.
    Likusias kartu su varške, majonezu ir česnaku sutrinti į vientisą masę.

  2. Užpildyti krepšelius varške. Ant viršaus uždėti po vieną krevete ir pabarstyti pipirnėmis.

    Skanaus.

Porcijų skaičius: 16
Receptą atsiuntė: Svetlana
» Rašyti komentarą
» Komentarai