Krevetės afrikietiškai

Krevetės afrikietiškai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Krevetės be kevalo, šaldytos, kiekis pagal poreikį
  • Kokosas, pienas
  • Česnakas
  • Ciberžolė
  • Daržovės, šaldytos
Gaminimo instrukcija:

Superinis receptas! Visi giria, nes tikrai laaabai skanu!

Jei krevetės šaldytos, pirmiausiai ant silpnos ugnies atšildyti ir nupilti skystį (vandenį). Paskui ant šaukšto aliejaus apskrudinti krevetes, apie 10 minučių. Kai krevetės apkepa, įdėti susmulkintą česnaką, pabarstyti ciberžole (atsargiai, nepadauginkite, šis prieskonis labai tinka jūros gėrybėms, tačiau jei bus per daug, sugadinsite skonį), apkepinti dar kelias minutes (max 5 min). Supilkite kokosų pieną, primažinkite šilumą iki minimumo, palikite dar kokioms 5 minutėms. Tuomet sudėkite pasirinktas daržoves, ant tos pačios mažos ugnies patroškinkite, kad daržovės suminkštėtų. Štai patiekalas ir paruoštas. Jei norisi, įdėkite šiek tiek druskos. Blogiausiu atveju, jei neturite kokosų pieno, galite naudoti neriebią grietinėlę. Patiekite ant ryžių ar makaronų. Skanaus!

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Rūta
2013-03-16 13:15
Šis patiekalas labai skanus su ryžių makaronais.