Krevetės indiškai

Krevetės indiškai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Aliejus
  • Česnakas, 2 skiltelės
  • Druska
  • Krevetės be kevalo, 2 saujos
  • Pomidorai, 2 vienetai
  • Ciberžolė, Turmeric powder, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Supjaustyti svogūną didelėmis juostuomis, į gilią keptuvę supilti aliejų, sudėt svogūnus, susmulkintus česnakus ir kai svogūnai pradeda geltonuoti, suberti turmeric poder (ciberžolės miltelius). Sudėt konservuotus susmulkintus pomidorus arba patys susmulkinkit porą pomidorų, viską gerai išmaišę suberkite druską pagal skonį ir sudėkite krevetes. 15 min kept uždengtoj keptuvėj. Valgyt su ryžiais arba skania duonele.

Skanaus

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Nerijus
2016-02-16 20:20
Gaminau tris kartus ir skonis vis skyrėsi , pats skaniausias gavosi pirmas kartas . Nes naudojau pomidorus savose sultyse . Antras kartas tušinosi ant per didelės ugnies tad liko per mažai padažo. Trečias kartas , pamiršau receptą ir vietoj vieno naudojau du svogūnus , ketvirtą kartą kai gaminsiu jau žinau kaip ir kas . Šiaip ir paskutiniai buvo skanūs bet pirmas buvo geriausias. Šeimininkėms ar šeimininkams norėjau priminti , kad krevetės naudojamos šiam receptui žalios jokiu būdu neišvirtos . Skanaus.
lina
2011-03-13 20:02
prajuokino visi kuriem smirda ir dar paskui skanu sako. jei krevetes pagedusias gamino tai ir smirdejo tik kazin kaip tada su skoniu.
ingrida
2011-01-05 13:20
labai skanu tik ka naudoti vietoj citberzoles naudojau juoduosius pipirus buvo skanu
sdraila
2010-10-15 23:47
Gaila tik,kad Lietuvoj ner tikru indisku prieskoniu.va su jais tai tikrai skanu.
RUTA
2010-10-10 14:38
manau smirda tiems kurie krevetes ne itin megsta arba jos ne visai sviezios...sviezios krevetes tikrai nesmirda bet kad jas virt 15min...nesamone,per tiek laiko jos tampa sausos ir kietos,joms ir poros minuciu pakanka kad neprarastu skonio...