Krevetės patale

Krevetės patale
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Krevetės, lukštentos, su uodegėlėmis ar be jų, 400 gramų
  • Miltai, 1 stiklinė
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Vanduo, 1 stiklinė
  • Druska
  • Juodieji pipirai
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinį išplakite su druska, pipirais ir vandeniu. Po truputį berkite miltus ir maišykite, kol tešla bus maždaug grietinės tirštumo. Miltų gali reikėtų kiek daugiau ar mažiau.

  2. Krevetes, jei šaldytos, atitirpinkite, nusausinkite.

  3. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, kiekvieną krevetę merkite į tešlą ir dėkite kepti į keptuvę, kepkite po 2 - 3 minutes iš kiekvienos pusės.

  4. Iškepusias krevetes sudėkite ant popierinių rankšluostėlių, kad sugertų aliejaus perteklių. Skanaus!

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Miglė
» Rašyti komentarą
» Komentarai