Kriaušių pyragas

Kriaušių pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Įdarui:
  • Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
  • Kriaušės, 4 vienetai
  • Cukrus
  • Brendis, 1 valgomasis šaukštas
  • Vanilinis cukrus, įdarui, 0.5 arbatinio šaukštelio
Tešlai:
  • Aliejus, 7 valgomieji šaukštai
  • Pienas, 7 valgomieji šaukštai
  • Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
  • Varškė, 250 gramų
  • Kepimo milteliai, 3 arbatiniai šaukšteliai
Aptepimui:
  • Kiaušiniai, trynys, aptepimui, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. 1 stiklinė apie 250 ml talpos.

    Tešlos ingredientus sumaišome iki vientisos nelimpančios tešlos. Miltus įmaišome ( įminkome) tik pačioje pabaigoje. Gali reikėti ir šiek tiek daugiau, tad miltų toli nepasidėkite.

  2. Kriaušes supjaustykite kubeliais ir sumaišykite su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir brendžiu. Pakepinkite kriaušes keptuvėje 2-3 minutes, visą laiką pamaišant.

  3. Iškočiokite tešlą iki 2 apvalių blynų. Ant vieno iš jų dėkite kriaušių įdaro ir uždenkite antruoju tešlos blynu. Kraštus užspauskite ir užlenkite į viršų, suspauskite.

  4. Ištepkite kiaušinio trynio plakiniu ir kepkite 40 minučių 180°C temperatūros orkaitėje.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
bela
2013-02-19 19:01
tai ira nuostabu toksai skanus vau
Berniukas
2012-12-17 22:41
Tiesiog Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!