Kriaušių pyragas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
- Kriaušės, 4 vienetai
- Cukrus
- Brendis, 1 valgomasis šaukštas
- Vanilinis cukrus, įdarui, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Aliejus, 7 valgomieji šaukštai
- Pienas, 7 valgomieji šaukštai
- Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
- Varškė, 250 gramų
- Kepimo milteliai, 3 arbatiniai šaukšteliai
- Kiaušiniai, trynys, aptepimui, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
1 stiklinė apie 250 ml talpos.
Tešlos ingredientus sumaišome iki vientisos nelimpančios tešlos. Miltus įmaišome ( įminkome) tik pačioje pabaigoje. Gali reikėti ir šiek tiek daugiau, tad miltų toli nepasidėkite.Kriaušes supjaustykite kubeliais ir sumaišykite su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir brendžiu. Pakepinkite kriaušes keptuvėje 2-3 minutes, visą laiką pamaišant.
Iškočiokite tešlą iki 2 apvalių blynų. Ant vieno iš jų dėkite kriaušių įdaro ir uždenkite antruoju tešlos blynu. Kraštus užspauskite ir užlenkite į viršų, suspauskite.
Ištepkite kiaušinio trynio plakiniu ir kepkite 40 minučių 180°C temperatūros orkaitėje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-12-17 22:41
Tiesiog Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2013-02-19 19:01