Krienuose troškinta karka
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaulienos karka, 1 vienetas
- Krienai, 5 valgomieji šaukštai
- Obelių aliejus, 50 gramų
- Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Karką labai gerai nuplaukite ir apkepkite iš visų pusių įkaitintame aliejuje.
Tada karką dėkite į didelį puodą su verdančiu vandeniu, sudėkite krienus ir troškinkite 2 - 2,5 valandos.
Prieš baigiant troškintis, dėkite grietinės ir dar 15 minučių patroškinkite.
Šį receptą radau savaitraštyje "TV savaitė", tačiau receptą kiek patobulinau. Pirmiausia, karką gerai apkepinau aliejuje ir tik tada troškinau.
» Rašyti komentarą
» Komentarai