Kugelis
 
                        Akcijos:
                    
                        Rodyti
                         akcijas
                        akcijas
                    
                     akcijas
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        ?
                            
                        
                    - Kiaušiniai, 1 vienetas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Kiaulienos lašiniai, švieži, 50 gramų
- Bulvės, 1 kilogramas
- Pienas, 100 gramų
- Druska
- Juodieji pipirai
                    Gaminimo instrukcija:
                                            
                                                        Bulves nuskuskite, sutarkuokite, užplikykite verdančiu pienu. Smulkiai supjaustytus lašinukus ir svogūną pakepinkite. Viską sudėkite į tarkius ir gerai išmaišykite. Skardą ištepkite riebalais, pabarstykite džiuvėsėliais ir supilkite paruoštą masę. 
Kugelį kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 1 valandą.
Valgyti su lašinukais, paspirgintais su svogūnu ir grietine.
            » Rašyti komentarą
        
        
                » Komentarai
            
            
                                                2016-06-24 14:21
Poto nesiskuskite del virsvorio, pusetinas receptas galima geriau, kokia Esme pilt uzvirinta piena ant zaliu bulviu? It kam dar reikia miltu I tokia kombinacija, Cia kaip dapilt aliejaus kepimui ant 30% riebumo mesos
                    2015-10-25 14:15
Puikus receptas
                    2015-10-22 17:04
O kur kiausini deti ?  reikia jo visgi, ar ne ?
 reikia jo visgi, ar ne ?
                     reikia jo visgi, ar ne ?
 reikia jo visgi, ar ne ?2014-11-27 01:21
Pirma kart girdziu, kad piena reikia pilti salta. As visada uzvirinu. Kadangi kugeli megstu slapesni, pildavau daugiau pieno. Reiks pabandyti su saltu. Gal tikrai geriau?
                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                    
2016-12-10 19:13