Kukuliai puodelyje
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kvietiniai miltai, 500 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kiaulienos lašiniai, 125 gramai
- Varškė, 250 gramų
- Grietinė, 250 gramų
- Druska
- Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Iš miltų, kiaušinio, druskos ir vandens užminkoma kieta tešla. Ji iškočiojama ir 10 min. palaikoma, kad apdžiūtų, po to suplėšoma gabalais ir sumetama į pasūdytą verdantį vandenį. Pridedama truputį aliejaus. Iškilę kukuliai tučtuojau kiaurasamčiu išgriebiami ir, nutekėjus vandeniui, paduodami valgyti karšti, puodelyje. Viršus apibarstomas varške, apipilamas spirgučiais ir tiršta grietine. Virtus kukulius dar galima apkepinti.
» Rašyti komentarą
» Komentarai