Kukuliukai švediškai

Kukuliukai švediškai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
  • Juodieji pipirai
  • Duona, 2 riekės
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Druska
  • Kiaulienos faršas, ar jautienos, 400 gramų
  • Sultinys, vištienos, 250 mililitrų
  • Grietinė, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Faršą sumaišome su piene išmirkytu batonu, kiaušiniu ir prieskoniais.
Pusę sviesto ištirpiname keptuvėje ir ~ 5 min. apkepinam jame kukuliukus.
Kukuliukams apskrudus išimame juos i atskirą puodą, kuriame troškinsime.
Į keptuve sudedame likusį sviestą, ištirpiname ir smarkiai maišydami dedame miltus, svarbu juos gerai išmaišyti, kad neliktų gumuliukų. Miltus šiek tiek maišydami pakepiname, kol jie lengvai parus.
Na ir dabar sudėtingiausia dalis, pilame į keptuvę karštą sultinį. Maišykite intensyviai, kad nesušoktu gabalais, išmaišykite iki vientisos masės, pabarstykite pipirų.
Dabar visą padažą sudedame ant kukuliukų ir patroškiname apie 10 min. ant silpnos ugnies, kad nepridegtų.
Pabaigoje sudedame grietinę ir palengva gerai išmaišome.
Šalia puikiai tiks bet koks garnyras: nuo bulvių iki makaronų, taip pat labai tinka su marinuotais agurkėliais.

Skanaus!

» Rašyti komentarą
» Komentarai