Kulebekas

Kulebekas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Lašiša, 500 gramų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Sviestas
  • Ryžiai, virti, 1 stiklinė
  • Baltieji pipirai
  • Druska
  • Krapai
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Grietinė, 150 gramų
Gaminimo instrukcija:

Papildomai reikės sluoksniuotos tešlos (galima nusipirkti šaldytą parduotuvėse).


Lašišą virti vandenyje 6-10 minučių. Atšalusią supjaustyti smulkiais gabaliukais. Aliejuje arba svieste pakepinti smulkiai supjaustytą svogūną, atvėsinti. Visus igridientus sumaišyti inde (ryžius, lašišą, grietinę, kiaušinius, svogūną, prieskonius, krapus). Sluoksniuotą tešlą patiesti ir sudėti per visą ją įdarą, gražiai suvinioti, užspausti kraštus. Viršų subadyti šakute ir patepti aliejum arba plaktu kiaušiniu. Skardą patepti sviestu arba aliejiumi. Kepti 220C apie 30 minučių.

SKANAUS!

» Rašyti komentarą
» Komentarai