Kuršėnų vyniotnis

Kuršėnų vyniotnis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Įdarui:
  • Sviestas, 180 gramų
  • Varškė, 180 gramų
  • Kondensuotas pienas, 0.5 skardinės
Tešlai:
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Miltai, 4 valgomieji šaukštai
  • Cukrus, 4 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinių trynius išplakti su cukrumi iki purumo. Sudėti miltus ir gerai išmaišyti.

  2. Iki standumo išplakti baltymus ir sudėti į trynių masę. Atsargiai šaukštu išmaišyti tešlą iki vientisos masės. Tešlą supilti ant kepimo popieriumi išklotos orkaitės skardos, paskirstyti ją tolygiai per visą skardą.

  3. Kepti iki 200 C įkaitintoje orkaitėje 10 - 15 minučių. Iškepusį biskvitą suvynioti ir atvėsinti.

  4. Įdarui iki purumo išplakti minkštą sviestą. Plakant pilti kondensuotą pieną. Tada sudėti varškę ir viską gerai išmaišyti iki vientisos masės.

  5. Išvynioti atvėsusį biskvitą, ant jo užtepti varškės įdarą ir vėl suvynioti į vyniotinį. Palaikyti šaldytuve apie 2 valandas.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Dovile
» Rašyti komentarą
» Komentarai