Kuskusas su jūros kopūstais ir rūkyta antiena

Kuskusas su jūros kopūstais ir rūkyta antiena
kuskusas su antienos file ir juros kopustais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Antiena, Virta rūkyta filė, 250 gramų
  • Kuskusas, 175 gramai
  • Jūros kopūstai, konservuoti, 100 gramų
  • Aliejus, alyvuogių, 10 lašų
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Citrinos, 1 vienetas
  • Pipirai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Į nedidelį puodą supilti vandenį ir užvirti.
    Į verdantį vandenį suberti kuskusą ir žiupsnelį druskos. Išmaišyti. Iš karto išjungti ugnį, uždengti puodą dangčiu ir palikti pastovėti 10 – 12 minučių, kol kuskuso kruopos bus paruoštos.
    Tuomet nuimti dangtį, sumaišyti šakute ir palikti atvėsti.

  2. Į dubenį suberti atvėsusį kuskusą, konservuotus jūros kopūstus.
    Apšlakstyti šlakeliu alyvuogių aliejaus, išspausti citrinų sultis, pagardinti žiupsniu druskos, pipirais.
    Viską išmaišyti ir uždengus dubenį maistine plėvele palaikyti šaldytuve 1 - 2 valandas.

  3. Griežinėliais supjaustyti rūkytą antienos filė, suporcijuoti ir sudėti filė ant viršaus - jei tiekiate porcijomis, arba smulkiai susmulkintą, antienos filė suberti į dubenėlį su kuskusu ir viską gerai išmaišyti. Skanaus!

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Danutė
» Rašyti komentarą
» Komentarai