Kuskuso troškinys
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Cinamonas
- Kuskusas
- Ciberžolė, 0.5 valgomojo šaukšto
- Aitrioji paprika
- Juodieji pipirai
- Druska
- Sultinys, daržovių, 0.5 stiklinės
- Pomidorų padažas, 0.5 stiklinės
- Česnakas, skiltelės, 3 vienetai
- Cukinija, 3 vienetai
- Morkos, 3 vienetai
- Bulvės, 4 vienetai
- Paprika, 1 vienetas
- Pupelės, konservuotos, raudonos, 200 mililitrų
- Svogūnai, smulkintas, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Patroškinkite svogūną daržovių sultinyje ant nedidelės ugnies, kol taps permatomas.
Suberkite prieskonius ir maišant pavirinkite kelias minutes. Sudėkite pomidorų padažą ir taip pat maišant patroškinkite 2 minutes. Supjaustykite daržoves stambiais gabaliukais ir taip pat sidėkite troškinti. Jei norite subtilaus rytietiško skonio, įberkite vos vos cinamono, užpilkite viską vandeniu, kad apsemtų ir troškinkite ant mažos ugnies, kol daržovės visiškai suminkštės. Pabaigoje sudėkite nusunktas pupeles ir dar patroškinkite 5 min.
Supilkite kuskusą (1 dalis kuskuso 1.5 dalies vandens) į dubenį, užpilkite verdančiu vandeniu ir palaukite 5 min. Po to išmaišykite jį šakute
Ant viršaus supilkite troškinį.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-06-20 13:50
kuskusa reikia pirkti - kai plikytos kvieciu kruopeles, jos labai greitai paruosiamos, tik reikia laikytis instrukciju ant pakelio, kad jis butu birus
2010-04-17 00:38
kiek zinau kuskusas tai i ryzius panasios kruopos, tai jas ir reikia virti ar brinkyti.
2010-02-02 17:17
kuskusą reikia pirkti, o ne gaminti
2009-08-02 09:30
kaip pagaminti kuskusa?
2017-09-03 14:43