Labai lengvai pagaminami pikantiški sumuštinukai
 
                        Akcijos:
                    
                        Rodyti
                         akcijas
                        akcijas
                    
                     akcijas
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        ?
                            
                        
                    - Batonas, 0.5 vieneto
- Dešra, (gali būti kumpis, daktariška ar kita), 100 gramų
- Sūris, 100 gramų
- Majonezas, 50 gramų
- Česnakas, 1 skiltelė
                    Gaminimo instrukcija:
                                            
                                                Porcijų skaičius: 4
                                        
                    - Sūrį ir dešrą sutarkuojame su burokine tarka ir viską sumaišome su majonezu. 
- Į gautą masę išspaudžiame česnako skiltelę ir užtepame ant batono. 
- Kepame orkaitėje apie 10-15 min. 
- Galima įdėti ir žalūmynų. 
- Labai paprasta, o svarbiausia tai, kad taip gaminamiems sumuštinukams sunaudosite žymiai mažiau ingredientų negu darant paprastus :) Skanaus :) 
            » Rašyti komentarą
        
        
                » Komentarai
            
            
                                                2016-10-12 13:38
geri sumustinei
                    2016-09-11 10:25
Galima dar majonezą ir pomidorų padažą sumaišyti 
                    
2015-07-06 20:18
O kokioje temp. Kepti neparašei.
                    2015-05-16 21:45
Nuo ko gaunasi tokia orandzine spalva?
                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                    
2017-02-28 20:03