Labai paprasti koldūnai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Miltai, 800 gramų
- Vanduo, 300 mililitrų
- Druska, 1 žiupsnelis
- Vištiena, 1 kilogramas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Prieskoniai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai: į miltus supilti drungną vandenį ir suberti druską.
Pradėjus minkyti, reikia stebėti tešlos konsistenciją ir, esant poreikiui, papildyti vandens ar miltų. Tešla turi nelipti prie rankų, būti lengvai kočiojama.Įdarui vištieną sumalti, sumaišyti su smulkintu svogūnu ir prieskoniais.
Koldūnus lipdyti specialiu įrankiu, arba, jei tokio neturite, reikėtų atgnybti tešlos gabalėlį, jį gana plonai iškočioti, stikline išpjauti apskritimus, į juos dėti maltos vištienos ir užspausti kraštus.
Taip paruoštus koldūnus galima užšaldyti.
Koldūnai išverda per maždaug 5 minutes.
» Rašyti komentarą
» Komentarai