Labai sotus varškės apkepas su kokoso drožlėmis

Labai sotus varškės apkepas su kokoso drožlėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Varškė, 1 kilogramas
  • Kokoso drožlės, 100 gramų
  • Kiaušiniai, 3 gramai
  • Pienas, 1.5 stiklinės
  • Krakmolas, 2 valgomieji šaukštai
  • Miltai, 100 gramų
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Cukrus, 1.5 stiklinės
  • Cukrus, vanilinis, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Aliejus, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinius suplakame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Įmaišome pieną, aliejų. Pilame į pertrintą varškę ir sutriname viską blenderiu (nebūtinai, sutrynus gaunas vientisesnė masė).

  2. Miltus (100g) sumaišome su kepimo milteliais ir krakmolu. Pilame į varškės masę kartu su kokoso drožlėmis. Gerai išmaišome toliau pilame mitus tik tuo atveju jei masė per skysta (turi gautis tiršta masė, tirštesnė nei grietinės).

  3. Masę pilame į skardą išklotą kepimo popieriumi. Kepame 180 °C temp. apie 40 min.
    Turi gautis apie 2 cm aukščio, jei gavosi aukštesnis kepkite ilgiau ir ant žemesnės temperatūros.

  4. Patiekite su mėgstamais pagardais (varškės ir uogų kremu, uogienėm, sirupais, tirpintu šokoladu ar tiesiog su puodeliu pieno).

    Skanaus.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Laura
» Rašyti komentarą
» Komentarai
saida
2015-07-24 19:08
Labai skanu. Ačiū.