Labai sotus varškės apkepas su kokoso drožlėmis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Varškė, 1 kilogramas
- Kokoso drožlės, 100 gramų
- Kiaušiniai, 3 gramai
- Pienas, 1.5 stiklinės
- Krakmolas, 2 valgomieji šaukštai
- Miltai, 100 gramų
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Cukrus, 1.5 stiklinės
- Cukrus, vanilinis, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Aliejus, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Kiaušinius suplakame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Įmaišome pieną, aliejų. Pilame į pertrintą varškę ir sutriname viską blenderiu (nebūtinai, sutrynus gaunas vientisesnė masė).
Miltus (100g) sumaišome su kepimo milteliais ir krakmolu. Pilame į varškės masę kartu su kokoso drožlėmis. Gerai išmaišome toliau pilame mitus tik tuo atveju jei masė per skysta (turi gautis tiršta masė, tirštesnė nei grietinės).
Masę pilame į skardą išklotą kepimo popieriumi. Kepame 180 °C temp. apie 40 min.
Turi gautis apie 2 cm aukščio, jei gavosi aukštesnis kepkite ilgiau ir ant žemesnės temperatūros.Patiekite su mėgstamais pagardais (varškės ir uogų kremu, uogienėm, sirupais, tirpintu šokoladu ar tiesiog su puodeliu pieno).
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-07-24 19:08