Lankašyro pietūs
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Aviena, inkstai, 1 kilogramas
- Aviena, inkstai, 3 vienetai
- Bulvės, 1 kilogramas
- Svogūnai, 3 vienetai
- Grybai, 200 gramų
- Sultinys, mėsos, 0.5 litro
- Sviestas, 50 gramų
- Druska
- Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Avienos sprandinė, nuėmus riebalų perteklių, supjaustoma griežinėliais. Bulvės supjaustomos stambiai, o svogūnai — smulkiai. Grybai nuplaunami ir nelupti perpjaunami pusiau. Inkstai perpjaunami išilgai ir, išėmus kanalėlius, labai gerai nuplaunami. Visi produktai sudedami sluoksniais į gilų puodą (Anglijoje šiam patiekalui gaminti naudojami specialūs dideli puodai su storu dugnu). Ant viršaus sudedamos bulvės. Kiekvienas sluoksnis apibarstomas druska ir pipirais. Kartu supilama ištirpintas sviestas ir sultinys. Puodas gerai uždengiamas dangčiu ir pastatomas ant mažos ugnies. Troškinama 3 val., puodą kartkartėmis sukratant, kad produktai neprisviltų.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-03-05 14:02
fui kaka
2011-06-17 12:41