Lašiša garuose

Lašiša garuose
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Lašiša, 500 gramų
  • Juodieji pipirai
  • Druska
  • Prieskoninės žolelės
  • Citrinų sultys, 3 valgomieji šaukštai
  • Daržovės, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:

Į pirmą aukštą garų puodo sudėkite nuplautas ir supjaustytas daržoves, į antrą aukštą puodo sudėkite žuvies gabalus ir juos pabarstykite prieskoniais bei apšlakstykite citrinos sultimis. Virkite 25 - 30 minučių.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Milda
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Ingrida
2022-05-29 16:45
Tiek laiko virta lašiša bus kieta ir neskani. Lašišos filė virti 8-9 min.- tada bus sultinga, minkšta, skani. Didesnį gabalą virti 10-12 min.