Lašiša grietinėlės padaže
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Lašišų filė, 750 gramų
- Grietinėlė, 35%, 250 mililitrų
- Krapai, smulkinti, 1 sauja
- Laiškiniai česnakai, smulkinti, 2 valgomieji šaukštai
- Druska
- Citrininiai pipirai, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Garstyčios, nebūtina, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Lašišos filė supjaustykite į keturis pailgus gabaliukus. Sudėkite juos į kepimo indą, pabarstykite druskos, citrininių pipirų, pabarstykite smulkintų laiškinių česnakų, krapų ir supilkite grietinėlę
Žuvį pašaukite į įkaitintą iki 180 °C orkaitę ir kepkite 20-25 min. Prieš baigiant kepti galite žuvį aptepti garstyčiomis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-11-29 21:59
Reikia isbandyti skanesta.
2015-02-24 17:45
Ar galima vietoj grietineles, sumaisyt piena su grietine .ar butu skanu?
2017-11-11 23:49