Lašiša grietinėlės padaže

Lašiša grietinėlės padaže
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Lašišų filė, 750 gramų
  • Grietinėlė, 35%, 250 mililitrų
  • Krapai, smulkinti, 1 sauja
  • Laiškiniai česnakai, smulkinti, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Citrininiai pipirai, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Garstyčios, nebūtina, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Lašišos filė supjaustykite į keturis pailgus gabaliukus. Sudėkite juos į kepimo indą, pabarstykite druskos, citrininių pipirų, pabarstykite smulkintų laiškinių česnakų, krapų ir supilkite grietinėlę

  2. Žuvį pašaukite į įkaitintą iki 180 °C orkaitę ir kepkite 20-25 min. Prieš baigiant kepti galite žuvį aptepti garstyčiomis.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Marija
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Maja
2017-11-11 23:49
Kazkodel sutrauke grietinele, gavosi kaip kefyras
Oksana
2015-11-29 21:59
Reikia isbandyti skanesta.
lina
2015-02-24 17:45
Ar galima vietoj grietineles, sumaisyt piena su grietine .ar butu skanu?