Lašiša „My little secret“
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai, malti
- Svogūnai, 3 vienetai
- Krevetės be kevalo, 0.5 kilogramo
- Sūris, fermentinis, 250 gramų
- Majonezas, 3 valgomieji šaukštai
- Citrinų sultys, 4 valgomieji šaukštai
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Druska
- Lašiša, 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:
Lašišos gabalėlius sudėjau į aliejumi išteptą kepimo skardą. Apšlaksčiau citrinos sultimis, apibarsčiau druska ir pipirais.
Pusžiedžiais susmulkinau svogūnus ir pakepinau aliejuje. Sudėjau ant lašišos gabaliukų.
Ant svogūnų sudėjau smulkiai supjaustytas krevetes.
Krevetes aptepiau majonezu.
Viršų apibarsčiau smulkiai sutarkuotu fermentiniu sūriu.
Kepiau orkaitėje iki 180 laipsnių temperatūros. (Kepiau apie 30-40 minučių).
» Rašyti komentarą
» Komentarai