Lašiša pataluose
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Lašiša, filė, sūdyta, 200 gramų
- Bulvės, virtos, 3 vienetai
- Morkos, virtos, 3 vienetai
- Burokėliai, 2 vienetai
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Majonezas
- Aliejus
Gaminimo instrukcija:
Svarbiausias momentas – sluoksnių eiliškumas!!!
1. Smulkiai supjaustyta lašiša. Truputį apšlakstyti aliejumi.
2. Burokine tarka sutarkuotos bulvės + aptepam majonezu.
3. Burokine tarka sutarkuoti burokai + aptepam majonezu.
4. Burokine tarka sutarkuotos morkos + aptepam majonezu.
5. Burokine tarka sutarkuoti kiaušiniai + keli lašai majonezo
Visus produktus paruošti atskirai, sutarkuoti/supjaustyti ir sudėti į atskiras lėkštes. Sluoksnius (kol dar be majonezo) galima atsargiai prispausti ranka, kad paviršius būtų plokščias. Tada vėliau lengviau bus supjaustyti patiekalą ir pateikti.
Pagamintą „tortą“ palaikyti bent porą valandų šaldytuve.
Skanaus :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-04-16 23:27
taip, nuskilo ir mums skaitytojams, kad p.Margarita pasidalina savo receptais. taip pat labai dekinga visiems cia idejusiems savo receptus, nemazai jau esu isbandziusi, ir nei vienu nenusivyliau, o svarbiausia nauji receptai man padeda "uzibeti" virtuveje k:
2010-04-12 22:09
2010-04-12 22:03
Margaritos vyrui nuskilo, kad turi tokia zmona. Vis ka naujo sugalvoja skanaus. Pavydziu..
2010-04-10 20:17
ačiu
2010-05-22 18:50