Lašiša pataluose

Lašiša pataluose
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Lašiša, filė, sūdyta, 200 gramų
  • Bulvės, virtos, 3 vienetai
  • Morkos, virtos, 3 vienetai
  • Burokėliai, 2 vienetai
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Majonezas
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:

Svarbiausias momentas – sluoksnių eiliškumas!!!

1. Smulkiai supjaustyta lašiša. Truputį apšlakstyti aliejumi.
2. Burokine tarka sutarkuotos bulvės + aptepam majonezu.
3. Burokine tarka sutarkuoti burokai + aptepam majonezu.
4. Burokine tarka sutarkuotos morkos + aptepam majonezu.
5. Burokine tarka sutarkuoti kiaušiniai + keli lašai majonezo

Visus produktus paruošti atskirai, sutarkuoti/supjaustyti ir sudėti į atskiras lėkštes. Sluoksnius (kol dar be majonezo) galima atsargiai prispausti ranka, kad paviršius būtų plokščias. Tada vėliau lengviau bus supjaustyti patiekalą ir pateikti.

Pagamintą „tortą“ palaikyti bent porą valandų šaldytuve.

Skanaus :)

» Rašyti komentarą
» Komentarai
paulius
2010-05-22 18:50
na ne ziauriai skaniai atrodo...
lina
2010-04-16 23:27
taip, nuskilo ir mums skaitytojams, kad p.Margarita pasidalina savo receptais. taip pat labai dekinga visiems cia idejusiems savo receptus, nemazai jau esu isbandziusi, ir nei vienu nenusivyliau, o svarbiausia nauji receptai man padeda &quotuzibeti" virtuveje k:
Margarita iš Klaipėdos
2010-04-12 22:09
heraklis
2010-04-12 22:03
Margaritos vyrui nuskilo, kad turi tokia zmona. Vis ka naujo sugalvoja skanaus. Pavydziu..
Margarita iš Klaipėdos
2010-04-10 20:17
ačiu