Lašiša sluoksniuotoje tešloje

Lašiša sluoksniuotoje tešloje
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Tešla, sluoksniuota, 250 gramų
  • Citrinų sultys, 4 valgomieji šaukštai
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Juodieji pipirai
  • Lašiša, 30-35 cm ilgio ir 23-25 ​​cm pločio, 2.5 kilogramo
  • Salierai, 1 vienetas
  • Morkos, 2 vienetai
  • Svogūnai, laiškai, 1 vienetas
  • Poras, 1 vienetas
  • Svogūnai, laiškai, 1 sauja
  • Petražolės, 1 sauja
Gaminimo instrukcija:

Daržoves supjaustyti arba sutarkuoti. Žalumynus sukapoti. Sumaišyti ir pakepinti aliejuje.
Vieną sluoksniuotos tešlos lakštą įtiesti į kepimo formą.
Uždėti vieną lašišos pusę, pridėti daržovių ir uždėti antrąją lašišos pusę. Žuvį apšlakstyti citrinos sultimis. Ant viršaus uždėti antrąjį tešlos lakštą.
Tešlą suspausti, kad iš šonų nesimatytų žuvies.
Kepti 170 laipsnių orkaitėje 45 min. uždengus folija ar kepimo popieriumi.
Gero apetito!

» Rašyti komentarą
» Komentarai
ieva
2013-02-14 13:39
atrodo sluksciai fuij