Lašiša su aitriosiomis paprikomis ir avokadų, agurkų salotomis
- Lašiša, filė, 800 gramų
- Akmens druska, malunėlyje, 1 arbatinis šaukštelis
- Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
- Aitrioji paprika, 2 valgomieji šaukštai
- Agurkai, pjaustytas kubeliais, 1 vienetas
- Avokadai, pjaustytas kubeliais, 2 vienetai
- Svogūnai, žieminiai, 3 vienetai
- Krapai, švieži, smulikint, 1 pundelis
- Salotos, romaninės, 0.5 pundelio
- Žaliosios citrinos sultys, 1 vienetas
- Dižono garstyčios, 1 valgomasis šaukštas
Kubeliais supjaustytą avokadą apšlakstykite žaliosios citrinos sultimis. Nulupkite agurką, išimkite sėklas ir supjaustykite gabaliukais, panašiais į avokado kubelius. Sumaišykite visus salotų komponentus ir padėkite į vėsią vietą, kad skonis būtų geresnis.
Sumaišykite druską, aitriąsias paprikas ir cukrų. Lašišos filė supjaustykite į 10 gabalėlių ir įtrinkite prieskoniais.
Pakaitinkite aliejų ir apie 3 - 4 minutes paskrudinkite lašišą iš abiejų pusių, kol atsiras traški plutelė, o giliau žuvis suminkštės.
Patiekite su avokadų ir agurkų salotomis. Taip pat galite patiekti su bulguru arba kuskusu, o šalia paruoškite padažą su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE ir majonezu.
Pabandykite pagardinti lašišą SANTA MARIA CHILI EXPLOSION prieskonių mišiniu!