Lašiša su aitriosiomis paprikomis ir avokadų, agurkų salotomis

Lašiša su aitriosiomis paprikomis ir avokadų, agurkų salotomis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Lašiša, filė, 800 gramų
  • Akmens druska, malunėlyje, 1 arbatinis šaukštelis
  • Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
  • Aitrioji paprika, 2 valgomieji šaukštai
Salotoms:
  • Agurkai, pjaustytas kubeliais, 1 vienetas
  • Avokadai, pjaustytas kubeliais, 2 vienetai
  • Svogūnai, žieminiai, 3 vienetai
  • Krapai, švieži, smulikint, 1 pundelis
  • Salotos, romaninės, 0.5 pundelio
  • Žaliosios citrinos sultys, 1 vienetas
  • Dižono garstyčios, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Kubeliais supjaustytą avokadą apšlakstykite žaliosios citrinos sultimis. Nulupkite agurką, išimkite sėklas ir supjaustykite gabaliukais, panašiais į avokado kubelius. Sumaišykite visus salotų komponentus ir padėkite į vėsią vietą, kad skonis būtų geresnis.

  2. Sumaišykite druską, aitriąsias paprikas ir cukrų. Lašišos filė supjaustykite į 10 gabalėlių ir įtrinkite prieskoniais.

  3. Pakaitinkite aliejų ir apie 3 - 4 minutes paskrudinkite lašišą iš abiejų pusių, kol atsiras traški plutelė, o giliau žuvis suminkštės.

  4. Patiekite su avokadų ir agurkų salotomis. Taip pat galite patiekti su bulguru arba kuskusu, o šalia paruoškite padažą su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE ir majonezu.


    Pabandykite pagardinti lašišą SANTA MARIA CHILI EXPLOSION prieskonių mišiniu!

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Santa Maria
» Rašyti komentarą
» Komentarai