Lašiša su daržovėmis ir grybais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Druska
- Citrinos, 0.5 vieneto
- Salotos, lapai, 5 vienetai
- Alyvuogių aliejus
- Svogūnai, 1 vienetas
- Prieskoniai, žuvims
- Lašiša, filė, 500 gramų
- Bulvės, 5 vienetai
- Morkos, 2 vienetai
- Pievagrybiai, 300 gramų
Gaminimo instrukcija:
Bulves, svogūną, morkas ir grybus supjaustome kubeliais.
Lašišą įtriname prieskoniais ir apšlakstome aliejumi.
Įkaitiname aliejų ir apkepame lašišos gabaliukus (po 5 min. kiekvieną pusę).
Atskiroje keptuvėje sudedame bulves, morkas, svogūnus ir grybus. Supilame 0,5 stiklinės vandens, prieskonius ir troškiname apie 15 minučių.
Lašišą patiekiame su garnyru.
» Rašyti komentarą
» Komentarai