Lašiša su daržovėmis ir grybais
Akcijos:
                    
                        Rodyti
                        
                        akcijas
                    
                    
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        ?
                            
                        
                    - Druska
 - Citrinos, 0.5 vieneto
 - Salotos, lapai, 5 vienetai
 - Alyvuogių aliejus
 - Svogūnai, 1 vienetas
 - Prieskoniai, žuvims
 - Lašiša, filė, 500 gramų
 - Bulvės, 5 vienetai
 - Morkos, 2 vienetai
 - Pievagrybiai, 300 gramų
 
                    Gaminimo instrukcija:
                                            
                                                        Bulves, svogūną, morkas ir grybus supjaustome kubeliais.
Lašišą įtriname prieskoniais ir apšlakstome aliejumi.
Įkaitiname aliejų ir apkepame lašišos gabaliukus (po 5 min. kiekvieną pusę).
Atskiroje keptuvėje sudedame bulves, morkas, svogūnus ir grybus. Supilame 0,5 stiklinės vandens, prieskonius ir troškiname apie 15 minučių.
Lašišą patiekiame su garnyru.
            » Rašyti komentarą
        
        
                » Komentarai