Lašiša su daržovėmis ir grybais

Lašiša su daržovėmis ir grybais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Druska
  • Citrinos, 0.5 vieneto
  • Salotos, lapai, 5 vienetai
  • Alyvuogių aliejus
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Prieskoniai, žuvims
  • Lašiša, filė, 500 gramų
  • Bulvės, 5 vienetai
  • Morkos, 2 vienetai
  • Pievagrybiai, 300 gramų
Gaminimo instrukcija:

Bulves, svogūną, morkas ir grybus supjaustome kubeliais.
Lašišą įtriname prieskoniais ir apšlakstome aliejumi.
Įkaitiname aliejų ir apkepame lašišos gabaliukus (po 5 min. kiekvieną pusę).
Atskiroje keptuvėje sudedame bulves, morkas, svogūnus ir grybus. Supilame 0,5 stiklinės vandens, prieskonius ir troškiname apie 15 minučių.
Lašišą patiekiame su garnyru.

» Rašyti komentarą
» Komentarai