Lašiša su krapų ir petražolių padažu

Lašiša su krapų ir petražolių padažu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Lašiša, 2 gabalai
  • Pienas, 1 stiklinė
  • Citrinos, 0.5 vieneto
  • Sviestas, 20 gramų
  • Miltai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Krapai, 1 žiupsnelis
  • Petražolės, 1 žiupsnelis
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Pipirai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Lašiša įtrinama druska ir pipirais. Galima apšlakstyti iš pusės citrinos išspaistomis sultimis.

  2. Lašišos gabaliukai dedami į garpuodį.

  3. Per tą laiką pasidaryti padažą: keptuvėje ištirpinti sviestą. Smulkiai supjaustyti krapus ir petražolės lapelius, juos sudėti į tirpstantį sviestą. Įberti druskos. Pamaišyti.

  4. Kai sviestsas ištirps, dar šiek tiek apkepti žalumynus – minutę, dvi.

  5. Tada supilti pieną, suberti persijotus miltus. Maišyti, kol padažas taps vientisas.

  6. Jeigu netenkins tirštumas, koreguoti įpilant daugiau pieno ar daugiau įberti miltų.

  7. Padažu apipilti lašišą. Skanaus.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Vija
» Rašyti komentarą
» Komentarai