Lašiša su krapų ir petražolių padažu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Lašiša, 2 gabalai
- Pienas, 1 stiklinė
- Citrinos, 0.5 vieneto
- Sviestas, 20 gramų
- Miltai, 1 arbatinis šaukštelis
- Krapai, 1 žiupsnelis
- Petražolės, 1 žiupsnelis
- Druska, 1 žiupsnelis
- Pipirai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Lašiša įtrinama druska ir pipirais. Galima apšlakstyti iš pusės citrinos išspaistomis sultimis.
Lašišos gabaliukai dedami į garpuodį.
Per tą laiką pasidaryti padažą: keptuvėje ištirpinti sviestą. Smulkiai supjaustyti krapus ir petražolės lapelius, juos sudėti į tirpstantį sviestą. Įberti druskos. Pamaišyti.
Kai sviestsas ištirps, dar šiek tiek apkepti žalumynus – minutę, dvi.
Tada supilti pieną, suberti persijotus miltus. Maišyti, kol padažas taps vientisas.
Jeigu netenkins tirštumas, koreguoti įpilant daugiau pieno ar daugiau įberti miltų.
Padažu apipilti lašišą. Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai