Lašiša su krapų padažu

Lašiša su krapų padažu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Aliejus
  • Sultinys, KNORR BULJONETĖ jautienos sultinys, 1 vienetas
  • Lašiša, žalia, pjaustyta gabalėliais, 8 vienetai
  • Grietinė, 250 gramų
  • Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
  • Citrinos, 1 vienetas
  • Juodieji pipirai
  • Krapai
Gaminimo instrukcija:

1. Lašišos gabalėlius nuplaukite, pasūdykite, pabarstykite pipirais ir apšlakstykite citrinos sultimis. Tuomet 40 minučių palaikykite šaldytuve.
2. Paruoškite padažą: KNORR BULJONETĘ ištirpinkite 0,5 litro vandens ir užvirinkite. Įberkite pipirų, žiupsnelį druskos, sudėkite grietinę, suberkite miltus ir krapus. Kad nesusidarytų gumulėlių, virkite nuolat maišydami tol, kol padažas sutirštės.
3. Lašišos gabalėlius iškepkite aliejuje. Iškepusią žuvį sudėkite į stiklinį indą, užpilkite padažu ir patiekite.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Dainius
2017-04-19 07:44
Geras receptas. Tik tokia ir gaminu savo seimai
Simona
2016-11-02 20:19
Super
Valdas
2016-10-23 12:54
Labai skaniai gavosi padažas
justina
2015-01-10 20:35
Skanu
Ilona
2013-04-28 19:22
Jauciu skanu ) Reiks kada pabandyti