Lašiša su padažu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Lašiša, 500 gramų
- Citrinos, 0.5 vieneto
- Alyvuogių aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Baltas vynas, sausas, 2 valgomieji šaukštai
- Grietinėlė, 35%, 22-33 proc. riebumo, 100 mililitrų
- Ikrai, raudonieji, 3 arbatiniai šaukšteliai
- Druska
- Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Lašišą įtrinkite prieskoniais, apšlakstykite citrinos sultimis ir palaikykite 1 valandą.
Kepimo skardą ištepkite aliejumi ir sudėkite lašišos gabaliukus.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Kepkite apie 20 minučių.
Kai lašiša iškeps, patiekite su padažiuku.
Padažas: į grietinėlę įmaišykite vyną, prieskonių ir ikrų.
Gero apetito!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-10-10 14:22