Lašiša su padažu

Lašiša su padažu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Lašiša, 500 gramų
  • Citrinos, 0.5 vieneto
  • Alyvuogių aliejus, 1 valgomasis šaukštas
  • Baltas vynas, sausas, 2 valgomieji šaukštai
  • Grietinėlė, 35%, 22-33 proc. riebumo, 100 mililitrų
  • Ikrai, raudonieji, 3 arbatiniai šaukšteliai
  • Druska
  • Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:

Lašišą įtrinkite prieskoniais, apšlakstykite citrinos sultimis ir palaikykite 1 valandą.
Kepimo skardą ištepkite aliejumi ir sudėkite lašišos gabaliukus.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Kepkite apie 20 minučių.
Kai lašiša iškeps, patiekite su padažiuku.
Padažas: į grietinėlę įmaišykite vyną, prieskonių ir ikrų.

Gero apetito!

» Rašyti komentarą
» Komentarai
indre
2012-10-10 14:22
o tai kaip padaza pagaminti???