Lašiša su pievagrybiais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Lašiša, pjaustinis, 500 gramų
- Sultinys, daržovių, 180 mililitrų
- Pievagrybiai, 30 gramų
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
- Čiobreliai, džiovinti, 1 arbatinis šaukštelis
- Pipirai, juodi, malti, 1 arbatinis šaukštelis
- Grietinėlė, 35%, 30 mililitrų
- Garstyčios, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 1
Žuvį nuplauti, nusausinti. Apibarstyti čiobreliais, pipirais ir druska. Kepti ant vidutinės ugnies apie 2 min. iš abiejų pusių. Supilti sultinį ir kaitinti, kol užvirs. Tada karštį sumažinti ir uždengus troškinti apie 5 min. Suberti smulkintus pievagrybius. Kaitinti dar apie 1 min. Žuvį išimti ir palikti šiltai. Į likusį sultinį supilti grietinėlę ir sudėti garstyčias. Išmaišyti ir kaitinti apie 2 min. Pagardinti prieskoniais, išmaišyti, ir patiekiant aplieti žuvį. Skanaus
» Rašyti komentarą
» Komentarai