Lašiša su pievagrybiais

Lašiša su pievagrybiais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Lašiša, pjaustinis, 500 gramų
  • Sultinys, daržovių, 180 mililitrų
  • Pievagrybiai, 30 gramų
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
  • Čiobreliai, džiovinti, 1 arbatinis šaukštelis
  • Pipirai, juodi, malti, 1 arbatinis šaukštelis
  • Grietinėlė, 35%, 30 mililitrų
  • Garstyčios, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Žuvį nuplauti, nusausinti. Apibarstyti čiobreliais, pipirais ir druska. Kepti ant vidutinės ugnies apie 2 min. iš abiejų pusių. Supilti sultinį ir kaitinti, kol užvirs. Tada karštį sumažinti ir uždengus troškinti apie 5 min. Suberti smulkintus pievagrybius. Kaitinti dar apie 1 min. Žuvį išimti ir palikti šiltai. Į likusį sultinį supilti grietinėlę ir sudėti garstyčias. Išmaišyti ir kaitinti apie 2 min. Pagardinti prieskoniais, išmaišyti, ir patiekiant aplieti žuvį. Skanaus

Porcijų skaičius: 1
Receptą atsiuntė: Eglė
» Rašyti komentarą
» Komentarai