Lašiša su prieskoninėmis žolelėmis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Lašiša, 2 gabalai
- Provanso žolelės
- Citrinų sultys, 1 vienetas
- Druska
- Juodieji pipirai
- Bazilikas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Žuvį nuplaukite, nusausinkite, pabarstykite Provanso žolėmis, druska, pipirais ir apšlakstykite citrinų sultimis. Marinuokite 20 minučių.
Lašišos gabalus sandariai įvyniokite į folija ir pašaukite į 180 - 200 °C temperatūros orkaitę ir kepkite 30 minučių.
Tada atidenkite foliją, dėkite ant viršaus šviežių baziliku ir palikite pabūti orkaitėje 5 minutėms.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai