Lašiša su vaisiais

Lašiša su vaisiais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Prieskoniai
  • Vynuogės, 6 vienetai
  • Petražolės
  • Obuoliai, 1 vienetas
  • Lašiša, filė, 500 gramų
  • Apelsinai, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:

1. Nuplaukite, nusausinkite lašišų filė. Apibarstykite prieskoniais (kokie patinka). Kartu dėkite smulkiai sukapotų petražolių (jeigu nėra – nieko baisaus). Atsargiai įtrinkite prieskonius į žuvį ir uždengę įdėkite į šaldytuvą. Taip galima palikti nakčiai.

2. Nulupti apelsiną, suskirstyti skiltelėmis. Nuo 2-3 apelsino skiltelių nulupti žievelę. Skiltelę atsargiai padalinti į 2-3 gabaliukus.

3. Perpjauti vynuoges per pusę, jeigu reikia, išimti sėklas.

4. Atsargiai pirštu pradurti žuvį. Apačioje odelė, todėl nebijokite – kiaurai nepradursite :) Į pradurtas vietas kimšti apelsino skiltelių gabaliukus ir vynuogių puseles.

5. Paruošti kepimo popieriaus gabalą, šiek tiek patepti aliejumi ir suvynioti žuvį.

6. Šauname į orkaitę, temperatūra 190-200 laipsnių, ir kepam 15-20 minučių. Žuvį išvynioti ir taip kepti dar 15 minučių.

Labai švelnaus skonio patiekalas. Bet su vynuogėmis man buvo skaniau. Lašišai tikrai tinka toks saldus skonis. Kitą kartą vietoj apelsino paimsiu mango. Manau, bus dar skaniau. Žuvį patiekite su ryžiais, daržovėmis.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Adera
2010-12-22 17:27
Kažkas įdomaus, reiks pabandyti.