Lašišos apkepas

Lašišos apkepas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Lašišų filė, 600 gramų
  • Grietinė, 200 gramų
  • Citrinos, 0.5 vieneto
  • Krapai, smulkinti, 2 valgomieji šaukštai
  • Garstyčios, 1 valgomasis šaukštas
  • Cukrus
  • Malti juodieji pipirai
Trupiniams:
  • Kvietiniai miltai, 140 gramų
  • Sviestas, 80 gramų
  • Druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Lašišą supjaustykite gabalais.

  2. Į greitinę įmaišykite garstyčias, citrinos sultis, cukrų, druską, pipirus ir krapus.

  3. Į miltus įmaišome žiupsnelį druskos, suberiame kubeliais supjaustytą šaltą sviestą ir triname tarp pirštų, kol gaunasi trupiniai.

  4. Į kepimo formą sudėkite lašišos gabalus, supilkite grietinės mišinį ir apibarstykite trupiniais. Kepame 200 C laipsnių orkaitėje apie 15-20 minučių.

Porcijų skaičius: 4
» Rašyti komentarą
» Komentarai
daiva
2014-12-13 22:55
taip skaniai atrodo reik pabandyti.net seiles nutyso