Lašišos apkepas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Lašišų filė, 600 gramų
- Grietinė, 200 gramų
- Citrinos, 0.5 vieneto
- Krapai, smulkinti, 2 valgomieji šaukštai
- Garstyčios, 1 valgomasis šaukštas
- Cukrus
- Malti juodieji pipirai
- Kvietiniai miltai, 140 gramų
- Sviestas, 80 gramų
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Lašišą supjaustykite gabalais.
Į greitinę įmaišykite garstyčias, citrinos sultis, cukrų, druską, pipirus ir krapus.
Į miltus įmaišome žiupsnelį druskos, suberiame kubeliais supjaustytą šaltą sviestą ir triname tarp pirštų, kol gaunasi trupiniai.
Į kepimo formą sudėkite lašišos gabalus, supilkite grietinės mišinį ir apibarstykite trupiniais. Kepame 200 C laipsnių orkaitėje apie 15-20 minučių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-12-13 22:55