Lašišos apkepas su špinatais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Lašiša, filė, 200 gramų
- Sūris, fermentinis, 400 gramų
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Špinatai, 300 gramų
- Sviestas
- Druska
- Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Špinatus nuplaukite, nuskabykite lapus. Sumeskite į verdantį pasūdytą vandenį ir pavirkite minutę. Supilkite į sietelį kol nuvarvės. Sutrupintą fermentinį sūrį, sviestą ir kiaušinius dubenyje išsukite šaukštu. Pasūdykite, pagardinkite pipirais ir išmaišykite.
Į sūrio ir kiaušinių masę sudėkite smulkiai pjaustytą lašišą ir išmaišykite. Apskritą kepimo formą išklokite sviestiniu popieriumi. Kepimo formą šonuose išklokite špinatų lapais, supilkite lašišos masę. Apkepą kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 45 min.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2008-09-23 14:33
labai paprasta ir labai skanu. Tik butinai dar reikia padaziuka pasidaryti prie sito tortuko
2008-09-26 07:04