Lašišos „Carpaccio“ su džiovintų pomidorų ir krapų padažu

Lašišos „Carpaccio“ su džiovintų pomidorų ir krapų padažu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • ZIGMO sūdyta lašišos filė , 400 gramų
  • Sūris, „Parmeggiano reggiano“, 100 gramų
Padažui:
  • Pomidorai, džiovinti, aliejuje, 100
  • Vorčesterio padažas, 50 gramų
  • Alyvuogių aliejus, 100 gramų
  • Ciberžolė, 3 gramai
  • Krapai, 10 gramų
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Padažo gamyba: mažais kubeliais džiovinti pomidorais ir sumaišomi su smulkintais krapais,„Vorčesterio“ padažu, ciberžole, aliejumi, pagardinama druska. Iš lašišos filė suformuojami apskritimai, kurie sudedami į lėkštės pakraščius ratu, ant jos dedami sūrio apskritimai, pilamas paruoštas padažas bei dekoruojama krapų šakelėmis.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Zigmas
» Rašyti komentarą
» Komentarai