Lašišos „Carpaccio“ su džiovintų pomidorų ir krapų padažu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- ZIGMO sūdyta lašišos filė , 400 gramų
- Sūris, „Parmeggiano reggiano“, 100 gramų
- Pomidorai, džiovinti, aliejuje, 100
- Vorčesterio padažas, 50 gramų
- Alyvuogių aliejus, 100 gramų
- Ciberžolė, 3 gramai
- Krapai, 10 gramų
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Padažo gamyba: mažais kubeliais džiovinti pomidorais ir sumaišomi su smulkintais krapais,„Vorčesterio“ padažu, ciberžole, aliejumi, pagardinama druska. Iš lašišos filė suformuojami apskritimai, kurie sudedami į lėkštės pakraščius ratu, ant jos dedami sūrio apskritimai, pilamas paruoštas padažas bei dekoruojama krapų šakelėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai