Lašišos ir agurko užkandis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Majonezas, 2 valgomieji šaukštai
- Lašiša, filė, 500 gramų
- Agurotis, 1 vienetas
- Druska, 2 valgomieji šaukštai
- Lauro lapai, 4 vienetai
- Vyno actas, 2 valgomieji šaukštai
- Svogūnai, pjaustytas griežinėliais, 1 vienetas
- Dižono garstyčios
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Į didesnį puodą pripilti vandens, berti druskos, sudėti lauro lapus, kvapniuosius pipirus, pilti vyno acto, sudėti pjaustytą svogūną.
Marinatą užvirti, nuimti nuo ugnies, įdėti lašišą, uždengti ir palikti atvėsti. Po to žuvį išimti iš puodo ir padėti į šaldytuvą.
Lašišos filė pabarstyti druska, pipirais, apšlakstyti citrinos sultimis ir užtepti majonezo. Agurką supjaustyti plonais griežinėliais ir sudėlioti ant lašišos. Galima pabarstyti krapais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-06-22 11:11