Lašišos ir agurko užkandis

Lašišos ir agurko užkandis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Majonezas, 2 valgomieji šaukštai
  • Lašiša, filė, 500 gramų
  • Agurotis, 1 vienetas
  • Druska, 2 valgomieji šaukštai
  • Lauro lapai, 4 vienetai
  • Vyno actas, 2 valgomieji šaukštai
  • Svogūnai, pjaustytas griežinėliais, 1 vienetas
  • Dižono garstyčios
Gaminimo instrukcija:
  1. Į didesnį puodą pripilti vandens, berti druskos, sudėti lauro lapus, kvapniuosius pipirus, pilti vyno acto, sudėti pjaustytą svogūną.

  2. Marinatą užvirti, nuimti nuo ugnies, įdėti lašišą, uždengti ir palikti atvėsti. Po to žuvį išimti iš puodo ir padėti į šaldytuvą.

  3. Lašišos filė pabarstyti druska, pipirais, apšlakstyti citrinos sultimis ir užtepti majonezo. Agurką supjaustyti plonais griežinėliais ir sudėlioti ant lašišos. Galima pabarstyti krapais.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Inesa
» Rašyti komentarą
» Komentarai
W
2014-06-22 11:11
Majonezas cia viska gadina. Be jo - puikus patiekalas.