Lašišos ir lešių sriuba
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Alyvuogių aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Druska
- Lęšiai, 200 gramų
- Grietinė, 150 gramų
- Morkos, 2 vienetai
- Salierai, lapai, 1 sauja
- Česnakas
- Lašiša, sūdyta, 400 gramų
Gaminimo instrukcija:
Į puodą įpilkite 1 litrą vandens. Sudėkite nuvalytas ir supjaustytas morkas, lęšius, susmulkintas 2 skilteles česnako ir salierų lapus. Kai užvirs, virkite 35 minutes.
Nugriebkite pora šauktų sriubos ir įmaišykite grietinę bei prieskonius ir supilkite atgal į sriubą. Pamaišykite.
Lašišos gabaliukus pakepinkite ant aliejaus iš abiejų pusių ir sudėkite į sriubą.
Skanu ir sotu. Tinka su skrudinta duona. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-07-30 18:25
Jei vertinate si patiekala mazu balu, tai manau galetumete pasakyti kodel. O dabar jei koks receptas netradicinis tai turi mazai balu. Arba receptus vertina desimtmeciai, tiesiog is nuobodulio neturedami ka veikti.
2011-08-01 09:10