Lašišos kepsneliai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Lašiša, 500 gramų
- Dižono garstyčios, 1 arbatinis šaukštelis
- Augalinis aliejus
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Miltai, 4 valgomieji šaukštai
- Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Mineralinis vanduo, gazuotas, 100 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Lašiša supjaustyti plonais pailgais gabaliukais ir apšlakstyti citrinų sultimis.
Plakti kiaušinį ir po truputį (maišant) bertii miltus, mineralinį vandenį ir druską.
Tešloje apvolioti lašišą ir kepti įkaitintuose riebaluose apie 10 minučių iš abiejų pusių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-09-26 13:01
skanu ) paragaukit
2013-11-25 00:25
Žuvies vegetarai nevalgo.
2013-11-14 15:39
Argi tai vegetariskas patiekalas??? Jeigu zuvis saltakraujis gyvunas, tai dar nereiskia, kad ne gyvas...
2013-11-02 14:50
labai skanu
2015-03-23 21:10