Lašišos kepsneliai

Lašišos kepsneliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Lašiša, 500 gramų
  • Dižono garstyčios, 1 arbatinis šaukštelis
  • Augalinis aliejus
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Miltai, 4 valgomieji šaukštai
  • Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Mineralinis vanduo, gazuotas, 100 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Lašiša supjaustyti plonais pailgais gabaliukais ir apšlakstyti citrinų sultimis.

  2. Plakti kiaušinį ir po truputį (maišant) bertii miltus, mineralinį vandenį ir druską.

  3. Tešloje apvolioti lašišą ir kepti įkaitintuose riebaluose apie 10 minučių iš abiejų pusių.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Milda
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Karolina
2015-03-23 21:10
Yra toks dalykas kaip pescetarians, vegetarai kurie valgo zuvi.
ausra
2014-09-26 13:01
skanu ) paragaukit
Rita
2013-11-25 00:25
Žuvies vegetarai nevalgo.
Sis patiekalas tikrai ne vegetariskas
2013-11-14 15:39
Argi tai vegetariskas patiekalas??? Jeigu zuvis saltakraujis gyvunas, tai dar nereiskia, kad ne gyvas...
ALDONA
2013-11-02 14:50
labai skanu