Lašišos paštetas su žirneliais ir olandišku padažu

Lašišos paštetas su žirneliais ir olandišku padažu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • ZIGMO lašišos filė, 300 gramų
  • Sviestas, 100 gramų
  • Druska
  • Žirneliai, ankštys, 8 vienetai
  • Paprika, raudona, 2 vienetai
  • Citrinos, žalioji, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:

200 g lašišos supjaustoma smulkiais kubeliais, sumaišoma su sviestu (minkštu) ir plaktuvu išplakama iki vientisos masės. Likusia lašišos filė dalimi išklojama formelė ir ant jos sudedama išplakta masė. Formelės šaldomos šaldytuve 3-4 val. Išėmus iš formelės - perpjaunama. Paprika verdama 10 min., nuimama odelė ir atvėsinama. Verdančiu vandeniu nuplikomi žirneliai ir pasūdomi. Viskas gražiai serviruojama lėkštėje. Patiekti su rugine duona.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Zigmas
» Rašyti komentarą
» Komentarai