Lašišos paštetas su žirneliais ir olandišku padažu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- ZIGMO lašišos filė, 300 gramų
- Sviestas, 100 gramų
- Druska
- Žirneliai, ankštys, 8 vienetai
- Paprika, raudona, 2 vienetai
- Citrinos, žalioji, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
200 g lašišos supjaustoma smulkiais kubeliais, sumaišoma su sviestu (minkštu) ir plaktuvu išplakama iki vientisos masės. Likusia lašišos filė dalimi išklojama formelė ir ant jos sudedama išplakta masė. Formelės šaldomos šaldytuve 3-4 val. Išėmus iš formelės - perpjaunama. Paprika verdama 10 min., nuimama odelė ir atvėsinama. Verdančiu vandeniu nuplikomi žirneliai ir pasūdomi. Viskas gražiai serviruojama lėkštėje. Patiekti su rugine duona.
» Rašyti komentarą
» Komentarai