Lašišos šašlykas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Žalumynai
- Druska
- Citrinos, 0.5 vieneto
- Prieskoniai, žuviai, 1 valgomasis šaukštas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Majonezas, 1 valgomasis šaukštas
- Lašiša, filė, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:
Lašišą supjaustyti gabaliukais 2X2 cm, pabarstyti druska, prieskoniais. Svogūną ir citriną supjaustyti griežinėliais. Žalumynus smulkiai sukapoti. Į indą sudėti žuvį, žalumynus, svogūną, citriną, majonezą, aliejų. Viską sumaišyti, palikti marinuotis apie 3 val. šaldytuve. Suverti ant iešmų ir kepti. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-11-20 16:08
nesveikai skanus receptas REKOMENDUOJU visiems pasidaryti 10/10
2013-06-07 19:38