Lašišos šašlykas

Lašišos šašlykas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Žalumynai
  • Druska
  • Citrinos, 0.5 vieneto
  • Prieskoniai, žuviai, 1 valgomasis šaukštas
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
  • Majonezas, 1 valgomasis šaukštas
  • Lašiša, filė, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:

Lašišą supjaustyti gabaliukais 2X2 cm, pabarstyti druska, prieskoniais. Svogūną ir citriną supjaustyti griežinėliais. Žalumynus smulkiai sukapoti. Į indą sudėti žuvį, žalumynus, svogūną, citriną, majonezą, aliejų. Viską sumaišyti, palikti marinuotis apie 3 val. šaldytuve. Suverti ant iešmų ir kepti. Skanaus!

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Rūta
2013-06-07 19:38
Super skanu
lasisa
2012-11-20 16:08
nesveikai skanus receptas REKOMENDUOJU visiems pasidaryti 10/10