Lašišos sriuba
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Paprika, 1 vienetas
- Vanduo, 2 litrai
- Petražolės, kapotos, 2 valgomieji šaukštai
- Druska
- Vynas, baltas, 30 mililitrų
- Grietinėlė, 35%, 300 mililitrų
- Lašiša, filė, 300 gramų
- Jūros gėrybės, mišinys, 0.5 kilogramo
- Kiaulienos šoninė, 150 gramų
- Svogūnai, 2 vienetai
- Bulvės, 3 vienetai
- Salierai, stiebai, 0.5 vieneto
- Kukurūzai, konservuoti, 4 valgomieji šaukštai
- Čiobreliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Pipirai, juodieji
Gaminimo instrukcija:
Susmulkinti lašišą, kiaulienos šoninę, svogūnus, bulves, salierą, petražoles ir papriką.
Šoninę, svogūnus, papriką ir salierus pakepinti keptuvėje (2 min.).
Užvirinti vandenį.
Į vandenį sudėti pakepintus produktus.
Suberti lašišą, jūros gėrybes. Virti 10 min.
Po to į puodą sudėti bulves, kukurūzus, supilti vyną, grietinėlę, pridėti druskos, pipirų, čiobrelių, petražolių.
Virti apie 10 min.
» Rašyti komentarą
» Komentarai