Lašišos suktiniai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Lašiša, 1 vienetas
- Ryžiai, virti, 1 stiklinė
- Svogūnai, mažas, 1 vienetas
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Džiūvėsėliai, 1.5 stiklinės
- Druska
- Prieskoniai, žuviai
- Aliejus, kepimui
Gaminimo instrukcija:
Nuo lašišos nudiriam odą, ją perpjaunam pusiau, iškaulinam. Kiekvieną pusę perpjaunam pusiau ir horizontaliai, kad iš 1 pusės gautųsi 4 riekelės. Pasūdome, paprieskoniuojame ir palaikome pusvalandį. Kiekvieną gabaliuką lengvai pamušame (mušu aš per plėvelę). Į išvirtus ryžius sudedame smulkiai pjaustytą ir pakepintą svogūną, išmaišome ir padarę pailgą kukulaitį dedame ant išmušto lašišos gabaliuko. Susukame, lyg darytumėme kijevo kotletą. Viską pavoliojame džiuvėsėliuose, tada kiaušinio plakinyje arba sultinyje, ir vėl džiuvėsėliuose. Dedame į įkaitintą aliejų ir gražiai iš visų pusių apkepame. Skanaus!
P.S. voliojant džiuvėsėliuose ir sultinyje "procedūrą" dar kartą reikėtų pakartoti.
» Rašyti komentarą
» Komentarai