Lašišos sumuštinukai su mažaisiais pomidorais ir agurkais

Lašišos sumuštinukai su mažaisiais pomidorais ir agurkais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • ZIGMO šaltai rūkyta lašišos filė, 400 gramų
  • Duona, „Macai“ , 4 lapai
  • Agurkai, 200 gramų
  • Salotos, (garbanotos), 100 gramų
  • Agurkai, 200 gramų
  • Pomidorai, vynuoginiai, 8 vienetai
  • Salotos, „Wakame“ , 100 gramų
  • Alyvuogių aliejus, 50 gramų
Špinatų majonezui:
  • Kiaušiniai, tryniai, 2 vienetai
  • Saulėgrąžų aliejus, 100 gramų
  • Vyno actas, balto, 10 gramų
  • Špinatai, lapai, 50 gramų
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Majonezo gamyba: kiaušinių tryniai išsukami, po truputį pilant saulėgrąžų aliejų. Pabaigoje, padažui sutirštėjus, pilamas actas, dedama druska ir trinti špinatai.

Juostelėmis pjaustyti agurkai sudedami ant duonelės, dalis plėšytų salotų lapų. Ant jų uždedame juostelėmis supjaustytą lašišos filė, skiltelėmis pjaustytus vynuoginius pomidoriukus, į tarpus pilamas majonezas. Sudedamos „wakame“ salotos. Likusios garbanotosios salotos sumaišomos su aliejumi, pomidoriukais ir druska. Jos patiekiamos šalia sumuštinio.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Zigmas
» Rašyti komentarą
» Komentarai