Lašišos sumuštinukai su mažaisiais pomidorais ir agurkais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- ZIGMO šaltai rūkyta lašišos filė, 400 gramų
- Duona, „Macai“ , 4 lapai
- Agurkai, 200 gramų
- Salotos, (garbanotos), 100 gramų
- Agurkai, 200 gramų
- Pomidorai, vynuoginiai, 8 vienetai
- Salotos, „Wakame“ , 100 gramų
- Alyvuogių aliejus, 50 gramų
- Kiaušiniai, tryniai, 2 vienetai
- Saulėgrąžų aliejus, 100 gramų
- Vyno actas, balto, 10 gramų
- Špinatai, lapai, 50 gramų
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Majonezo gamyba: kiaušinių tryniai išsukami, po truputį pilant saulėgrąžų aliejų. Pabaigoje, padažui sutirštėjus, pilamas actas, dedama druska ir trinti špinatai.
Juostelėmis pjaustyti agurkai sudedami ant duonelės, dalis plėšytų salotų lapų. Ant jų uždedame juostelėmis supjaustytą lašišos filė, skiltelėmis pjaustytus vynuoginius pomidoriukus, į tarpus pilamas majonezas. Sudedamos „wakame“ salotos. Likusios garbanotosios salotos sumaišomos su aliejumi, pomidoriukais ir druska. Jos patiekiamos šalia sumuštinio.
» Rašyti komentarą
» Komentarai