Lašišos tartaras su avokadu ir laimu, patiekiamas su juodaisiais ryžiais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Ryžiai, juodieji, 400 gramų
- Avokadai, 4 gramai
- Lašiša, šviežia, 500 gramų
- Žalioji citrina, 4 vienetai
- Alyvuogių aliejus
- Vasabi, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Druska
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Ryžius išvirti, perplauti šaltu vandeniu, nusausinti ir leisti atvėsti.
Supjaustyti lašišą ir avokadus, supilti laimo sultis, sudėti vasabi, druską, pipirus, apšlakstyti alyvuogių aliejumi.
Didelėje lėkštėje gražiai sudėti ryžius, ant viršaus lašišą ir avokadus.
Papuošti citrinos žiedeliais ar mėtos šakele.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai