Lašišos tartaras su avokadu ir laimu, patiekiamas su juodaisiais ryžiais

Lašišos tartaras su avokadu ir laimu, patiekiamas su juodaisiais ryžiais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Ryžiai, juodieji, 400 gramų
  • Avokadai, 4 gramai
  • Lašiša, šviežia, 500 gramų
  • Žalioji citrina, 4 vienetai
  • Alyvuogių aliejus
  • Vasabi, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Ryžius išvirti, perplauti šaltu vandeniu, nusausinti ir leisti atvėsti.

  2. Supjaustyti lašišą ir avokadus, supilti laimo sultis, sudėti vasabi, druską, pipirus, apšlakstyti alyvuogių aliejumi.

  3. Didelėje lėkštėje gražiai sudėti ryžius, ant viršaus lašišą ir avokadus.

    Papuošti citrinos žiedeliais ar mėtos šakele.

    Skanaus!

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Čiop Čiop
» Rašyti komentarą
» Komentarai