Lašišos troškinys
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Lašiša, 1 vienetas
- Bulvės, 6 vienetai
- Citrinos, 1 vienetas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
- Žirniai, 1 skardinė
- Druska
- Morkos, 1 vienetas
- Vanduo, 2 stiklinės
- Pipirai
- Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Pirmiausia išdorojame lašišą. Į troškinimo indą sudedame supjaustytas bulves, ant viršaus pipirais ir druska įtrintą ir gabaliukais supjaustytą lašišą. Toliau smulkintą svogūną, sutarkuotą morką, užkloti plonais citrinos griežinėliais, įmetame sviesto ir įpilame 2 stilines vandens. Uždengiame su dangčiu troškintuvo ir troškiname apie 30 minučių.
Sudedame žirnelius. ir troškiname dar apie 35 minutes. Paskaniname druską ir pipirais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai